Witamy
|
|
Czy ktoś był u tej Pani? www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=255812 Prosiłbym o podzielenie się informacjami tu lub na priv. A może znacie inną dominę w Krakowie godną polecenia
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
mail:gabinecikmasazu@interia.pl
że co?????? |
|
|
tez dla mnie niezrozumiały mail. LADY dzieki Pani zainteresowanie. Można o coś zapytać? wybieram sie w rejon Poznania niedługo
![]() |
|
|
krakussxx napisał(a):
tez dla mnie niezrozumiały mail. LADY dzieki Pani zainteresowanie. Można o coś zapytać? wybieram sie w rejon Poznania niedługozapraszam na priv:) |
|
|
mam pytanko o opinie o tej dominie bdsm.pl/user.php?id=141456 ? czy ktoś był u niej?
|
|
|
krakussxx napisał(a):
mam pytanko o opinie o tej dominie bdsm.pl/user.php?id=141456 ? czy ktoś był u niej? A skąd akurat pomysł, że ta Pani naprawdę dominuje? Z Jej profilu: oczekuję pieniędzy za spotkanie Odpowiem wyłącznie na konkretne oferty. Oczekuje kasy i poważnych ofert to dlaczego nie ma choć jednego zdjęcia? Jak"poważnie" w takim wypadku traktować jej ofertę, choć powagi wymaga od innych? Poważne wymagania to ma np. Lady Nederland ale i też i w zamian Lady na profilu bdsm pl. podchodzi do tematu profesjonalnie. |
|
|
zwykły napisał(a):
krakussxx napisał(a):mam pytanko o opinie o tej dominie bdsm.pl/user.php?id=141456 ? czy ktoś był u niej? Zwykły , takie samo Jaki Inne Panie Mam poważne i konkretne wymagania i nie tylko w profilu na stronach klimatycznych podchodzę profesjonalnie. Jestem Dominą niekomercyjną, ty wiesz ilu cwaniacków chce władować Mi się do łóżka, bo " darmówka". Niestety aby spotkać się ze Mną i wejść do Mojego świata, uległy przechodzi bardzo długi okres weryfikacji - chyba nie muszę pisać dlaczego? |
|