Witamy
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
A nie wydaje wam się, że nie na każdym zdjęciu jest ta sama osoba?
|
|
|
ja pierdzielę,co za opis:)
|
|
|
O ja cierpię dolę... Po takim "wejściu" unikałbym, jak zapowietrzonego miasta. Ja szukam Dominy, a nie szaleńca
![]() |
|
|
Olo2 napisał(a):
O ja cierpię dolę... Po takim "wejściu" unikałbym, jak zapowietrzonego miasta. Ja szukam Dominy, a nie szaleńcadziewczę raczej nie ma pojęcia o czym pisze:)pewnie dlatego zajmuje się dominacją wirtualną,a nie realną ![]() |
|
|
Widziałem jej radosny profil...przerost formy nad treścią
![]() ![]() |
|
|
od a do z nie moj klimat i nigdy by mnie to nie zainteresowalo, ale...
jesli foty autentyczne to przynajmniej duzy plus za fantazje, zaangazowanie i oryginalnosc tresc ogloszenia wskazuje natomiast na komlpetny brak doswiadczenia i wyczucia |
|
|
Można powiedzieć, że przecinki i kropki uciekły ze strachu
![]() |
|
|
hans4 napisał(a):
od a do z nie moj klimat i nigdy by mnie to nie zainteresowalo, ale...fotki są typowo z sesji foto:) |
|
|
lukasz-24-24 napisał(a):
Można powiedzieć, że przecinki i kropki uciekły ze strachudziwisz się? ![]() ![]() |
|
|
jeśli chodzi o bdsm.pl to 99% wiadomości jakie dostaję na tym portalu jest właśnie na poziomie opisu lady hery, więc pewnie chętnych tam nie zabraknie
![]() no dobra, powiedzy 95% ![]() |
|
|
Szpicruta napisał(a):
jeśli chodzi o bdsm.pl to 99% wiadomości jakie dostaję na tym portalu jest właśnie na poziomie opisu lady hery, więc pewnie chętnych tam nie zabrakniedlatego już mnie tam nie ma;) chętni może i będą,ale obawiam się,że głównie bajkopisarze;) po co płacić amatorce za rozmowę,jeśli można do tego celu wykorzystać jakąś świeżynkę?:)za darmo,a fantazję takie mają ogromną:)pisać można co się chce:)i są chętne:) |
|