Witamy
|
|
miałem zaszczyt być tresowany na skype , jestem pod wraźeniem, dziekuje Pani Wiktorio niebawem melduje sie ponownie
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Według mnie Pani Wiktoria to Piękna i Bardzo Mądra Domina. Jestem Jej sługą już prawie dwa miesiące i uważam, że WirtualnaBDSM to najwyższy znak jakości - takie High Quality wśród Domin. Nie wyobrażam sobie, że mogłem tyle czasu żyć bez Pani Wiktorii i nie wyobrażam sobie, że mógłbym służyć innej Pani
![]() |
|
|
Uległy_KR napisał(a):
Według mnie Pani Wiktoria to Piękna i Bardzo Mądra Domina. Jestem Jej sługą już prawie dwa miesiące i uważam, że WirtualnaBDSM to najwyższy znak jakości - takie High Quality wśród Domin. Nie wyobrażam sobie, że mogłem tyle czasu żyć bez Pani Wiktorii i nie wyobrażam sobie, że mógłbym służyć innej Pani Wiesz jakjestes Jej sługą to wiadomo ze zle nie napiszesz a nawet może i Pani Wiktoria kazałą Ci pisać. Dlatego to malo wiarygodne są takie oceny. Musiałby się wypowiedzieć ktoś kto był tam kiedyś i odczuł jak było. ALe oczywiście są i tacy co uwierzą na słowo że jest super i w ogóle bo być możę i tak jest |
|
|
Różnica pomiędzy Panią Wiktorią a niektórymi Dominami jest taka, że:
- po pierwsze i najważniejsze - mam od niej pozwolenie na "wolność słowa" w internecie tzn. mogę udzielać się na forach internetowych i nie muszę o to za każdym razem prosić Panią, - po drugie Pani nie zleca mi pisania na Jej własny temat i już na pewno nie dyktuje mi co mam pisać, - po trzecie nie nakazuje mi pisania obraźliwych postów na inne Dominy, ponieważ Pani Wiktoria zna Swoją wartość i nie potrzebuje z nikim konkurować - po czwarte - jeśli chcesz mieć najbardziej wiarygodną opinię o Pani Wiktorii to poproś ją o sesję - wtedy na własnej skórze przekonasz się jaką Dominą jest Pani Wiktoria. (ten post też został napisany bez wiedzy i zgody mojej Pani - jest sobota rano więc Pani jeszcze śpi) |
Ostatnio zmieniany: 7 lata 8 miesiąc temu przez Uległy_KR.
|
|
Ulegly
![]() |
|
|
|
GG40662197 , skype: wirtualna.bdsm, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
http://bdsm.najlepsze.net/?we=dominawiktor kliknij na baner ![]()
Za tę wiadomość podziękował(a): tongue4ass
|
|
maly_niewolniku ty jesteś na tym forum tylko po to, żeby sobie popisać czy, żeby znaleźć Panią? Lepiej nie naprzykrzaj się Pani Wiktorii, bo jeśli jej podpadniesz a jednak w końcu zdecydujesz się jej służyć to może Cię spotkać sroga kara. Ja mimo tego, że wiem, że z Dominą Wiktorią nie ma żartów dziś poczułem się tak pewnie po sesji ze świecą, że zrobiłem coś czego nie powinienem bez zgody Pani robić... służę Pani już od dłuższego czasu i nie wyobrażam sobie, że mógłbym jej już nie służyć więc, aby uzyskać Pani przebaczenie musiałem wykonać pewne zadanie, którego skutkiem było okropny ból penisa i odbytu... mimo tego, że Pani w trakcie zlitowała się nade mną i pozwoliła mi skrócić karę to do teraz czuję karę na własnej skórze... ale przynajmniej Pani mi wybaczyła ten ostatni raz samowolkę...
Więc jeśli podpadniesz Pani a jednak będziesz prosił Panią Wiktorię o służbę i uzyskasz zgodę to wolę sobie nawet nie wyobrażać na czym będzie polegało twoje karne zadanie, aby wkupić się w łaski Pani... |
|
|
Po kilkunastu sesjach na gg dziś przyszła pora na kolejny stopień wtajemniczenia - dzisiaj miałem pierwszą sesję na skype. WirtulanaBDSM? - nie Wirtualna tylko jak najbardziej Prawdziwa!
Patrząc na zdjęcia wyobrażałem sobie jaka jest Pani Wiktoria, żadne zdjęcie i żaden opis nie jest w stanie nawet w kilku procentach oddać tego jaką osobą jest Pani Wiktoria... ale nie będę się tutaj rozpisywał... bo ci co chcieliby się przekonać to się przekonają a ci co na tym forum są tylko od bluzgania na Panie i od pisania bzdur i tak na wszystkie tematy mają swoje zawsze negatywne zdanie... |
|
|
moto bene
|
|
|
Uffff , dobrze sie wszystk oskończyło. Wirtualna jest konkretna , pozdrawiam.
|
|
|
Temat moderowano na życzenie dyskutantów - usunięto rozmowę mogącą wprowadzać użytkowników w błąd.
Zaistniała sytuacja była wynikiem nieporozumienia. |
|
|
|
GG40662197 , skype: wirtualna.bdsm, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Za tę wiadomość podziękował(a): uległypies, Pazur
|
|
Piękna focia no i romantyczne miejsce zdarzenia ...całuski i pozdrawiam piękne nóżki ślicznej Pani
|
|
|
|
|
|
zajebista sprawa z tym Rodos a szczególnie o tej porze roku bo nie ma takich upałów ..pozdrawiam cieplutko z zimnego Bytomia ..haha u nas dziś tylko 10 st na plusie
|
|
|
ale paza do dupy, kamienie same i zero ludzi pffff pies z kulawa noga tam nie lazi nawet
![]() |
|
|
mały nie podoba mi się to co piszesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
eh aż się człowiek rozmarzył
![]() ![]() |
|
|
Dr.M napisał(a):
mały nie podoba mi się to co piszeszTo z zazdrosci ze nie moge tam byc ![]() |
|
|
|
|
|
jak górskie kozy
![]() |
|
|
mały ogarnij dupę i nie zwracaj się tak do tak wspaniałych Domin
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 7 lata 3 miesiąc temu przez WirtualnaBDSM.
|
|
![]() ![]() |
|
|
Piękne zdjęcia, te z wakacji. Ale nawet najpiękniejsze zakątki świata, wydają się być nieciekawe w porównaniu z urodą mojej Wspaniałej Pani Wiktorii. Wyobrazcie sobie te same zdjęcia bez mojej Pani. Zwykłe, normalne zdjęcia, jakich pełno w folderach biur turystycznych. To właśnie Pani stanowi o ich niepowtarzalnym pięknie.
|
|
|
Moja Najwspanialsza i Jedyna Pani. Jest Pani dla mnie wyrocznią i każde Pani słowo to dla mnie świętość. Nie potrafię (i nie chcę) niczego Pani odmówić. Z dnia na dzień jestem coraz bardziej zaangażowany w służbę u Pani. Jest Pani prawdziwym skarbem o nieocenionej wręcz wartości. Dziękuję moja Pani za wszystko.
|
|
|
kolejny z czterema postami o jednej Pani
![]() |
|
|
czysty przypadek każdą Domina ma tu swojego bodygarda tylko ja głupi bronie wszystkich Pań
![]() |
Ostatnio zmieniany: 7 lata 3 miesiąc temu przez ostatni.
|
|
Podgryzaj podgryzaj
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|