Witamy
|
|
|
Właśnie zakończyła się przeprowadzka i teraz rozpoczynamy imprezę z okazji otwarcia nowego Studio BDSM.
W sprawie sesji można dzwonić od jutra do Dr. M. Pozdrawiamy i zapraszamy |
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Moje Gratulacje z okazji otwarcia nowego Studia BDSM.
Pewnie duzo Gosci bedzie na Impreze ? A alkohol tez bedziecie pic Lady Kate ? |
|
|
Tak. Będzie alkohol. Trochę gości też będzie. Może czasownik napisze jutro sprawozdanie z imprezy.
|
|
|
Mam nadzieje ze czasownik nam tu jakies Sprawozdanie napisze?
Oczywiscie , jezeli sie nam nie schleje do nieprzytomnosci ? Czy macie tam na Imprezce jakiegos niewolnika do zabawy ? |
|
|
ja tez gratuluje chodź jakoś trudno mi uwierzyć ze przez siec da się spić bo czasownik cały czas tu siedzi
![]() |
|
|
A moze sie spic, czemu nie ?
On zeby Byc w sieci , to nie znaczy ze muszy byc w domu ? Jezeli ma Laptopa i internet z z Ery lub z Plusa? |
|
|
Właśnie siedzę w Studio "SADO-ROYAL", gdzie pijemy, balujemy i oglądamy fotki Sellene Vip. Czy tak trudno to zrozumieć i w to uwierzyć?
|
|
|
A wiek ma by pić? Bo laptopa mógł dostać na komunię...
![]() P s . |
|
|
czasowniku ---- a czy na imprezce sa rowniez dziewczeta z Agencji ?? Jezeli tak to prosze je pozdrowic ode mnie ?
|
|
|
Akurat mam wolny wieczór. Czy ktoś z imprezowiczów miał by coś przeciwko jeśli bym się podłączył do zabawy ?
|
|
|
RR: weź choć wino, nie na krzywy ryj przecie
![]() P s . |
|
|
Jasne. Wpadaj. Adres znasz.
![]() Pośmiejemy się z kilerka. |
|
|
Jakież to dojrzałe i świadczące o doskonałej umiejętności zapłeniania czasu ciekawymi dyskusjami. I kulturalne.
Takie wręcz bytomskie ![]() P s . |
|
|
Czy to prawda ze kolega smiec3 denaturat pociaga z gwinta ?
|
|
|
smiec3
Dzięki za rade, jednak nie potrzebna bo nie zwykłem z pustymi rękami na imprezkę się wkręcać, z resztą zdanie Pijemy żołądkową gorzką. ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() Zmiotło mnie. Jabola 1 w każde wakacje piję, bo z Bykiem/ Turem etc się na rogi wypada brać. Ale fakt faktem ostatnio schodzę na psy, z tym że nie sądziłem że to tak widać. W sumie jedyną oznaką jest rozmowa z takimi rozmówcami jak sikopij:laugh: p s . |
|
|
Lady Kate, ja moze tez wpadne do was na kilka minut?
Mam smak na Zoladkowke, az slinka leci mi. |
|
|
![]() sikopij klasa sama w sobie p s . |
|
|
sikopij napisał:
Lady Kate, ja moze tez wpadne do was na kilka minut? Zapraszam |
|
|
smieciu3
a po ile jest teraz w Super Markietach --- 1 butelka denaturatu ? Ze ty sobie mozesz pozwolic na takie Trunki z gornej pölki ??? |
|
|
Kate napisał:
sikopij napisał:Lady Kate, ja moze tez wpadne do was na kilka minut? Lady Kate , ja sikopij - dziekuje bardzo za zaproszenie |
|
|
Lady Kate -- a czy jest tam z Wami rowniez Kaja ?
|
Ostatnio zmieniany: 9 lata 2 miesiąc temu przez sikopij.
|
|
Nie. Kaja poszła spać. Podobno ma jutro rano wstać, żeby poprowadzić dyskusję na czacie.
|
|
|
Ja chyba tez juz ide spac.
Lady Kate zycze Ci jeszcze milej zabawy. |
|
|
Strasznie dużo butelek było dzisiaj po tej imprezie... Ja za często nie piję. Czasem napiję się trochę winka albo szampana.
Ale studio fajne. Chyba zacznę zajmować się dominacją. Pozdrawiam. |
|
|
Robota jak każda inna. A jak bez pasji to tym bardziej, urawniłowka. Dodam, że jakoś mnie to nie dziwi. Zresztą lepiej nawet niż zwykłe kupczenie tyłkiem, bo wygodniej. Można se siedzieć w fotelu i gonić nagusa do roboty głosem czy pejczykiem. Zatem i wygodniej i mniej stresowo.
A kasa ta sama. Dominacja, fetysz, przebieranki, anal, francuz bez i z połykiem i inne pieszczoty. Wszystko za xxx. Bez VAT. P s . |
|
|
Nie rozumiem w czym widzisz problem śmieciu3. Nikt ni kogo nie zmusza do odwiedzania takich lokali.
A Kaji zaczyna się BDSM podobać, zwłaszcza dominacja toaletowa. Pisała zresztą wczoraj o tym na blogu. Pozdrawiam |
|
|
Ja się cieszę z Twoich słów, bo nie ja widzę problem a czasownik. W cudzym tego typu procederze. Ja go bynajmniej nie widzę.
![]() p s . |
|
|
Kate napisał:
Jasne. Wpadaj. Adres znasz. droga Pani Kayu żeby się z kogoś śmiać to trzeba kogoś znać a nie brednie pisać czy mówić, może ja też się zacznę śmiać z Pani?? ![]() |
|
|
Kilerku, bez urazy, ale pierdzielisz. [Tutaj Rycerski Rycerz zaślini się od zachwytu nad dosadnością i przaśnością wypowiedzi
![]() By się z kogoś śmiać nie musi się tego kogoś znać. Ba, dodam szczerze, że bardzo rzadko tak bywa. Zwykle śmiejemy się najradośniej z nieznajomych głupców i błaznów. Lub takich, których my za takich bierzemy. Co nie zmienia faktu, że i Ty możesz się śmiać z kogo Ci fantazja pozwoli. Albo odwaga. Albo cokolwiek. Pozdrawiam s . |
|
|