Witamy
|
|
|
no to przyjedź to cię przerobię na boską suczkę Cwel1987 napisał(a):
Dr. Manuelo Twoja niewolnica TV wyglada ekstra ! |
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Kiedy Ci pasuje i jaka była by za to opłata ?
|
|
|
takie sprawy to na priwCwel1987 napisał(a):
Kiedy Ci pasuje i jaka była by za to opłata ? |
|
|
Pani M... Kiedy zasłużę na tę karę?
|
|
|
nie zasługujesz bym cię karała raczej cię zignoruje bo nic dla mnie nie znaczysz
![]() ![]() ![]() Pani M... Kiedy zasłużę na tę karę? |
|
|
to chujowizna
![]() ![]() |
|
|
dobre
![]() |
|
|
hihi,ja trenuje od dawna
![]() nie moge wkleic zdjecia:( |
DORCIA TV
Ostatnio zmieniany: 5 lata 11 miesiąc temu przez dorota_tv. Powód: nie moge wkleic zdjecia :(
|
|
Dorota jesteś super laska
|
|
|
Temat jest ciakawy i znam osoby co po feminizacji wyglądają bardzo przekonująco, może chłopaki i dziewczyny zaprezentują efekty pracy nad sobą? Mojego awatara widzicie ..
Ogłaszam konkurs na najlepszą transformację... kto w to wchodzi? |
|
|
Może więc ja wkleję pierwsze fotki z sesji u Pani Manueli
- foto usunięte z przyczyn osobistych - |
Ostatnio zmieniany: 5 lata 1 miesiąc temu przez . Powód: usunięcie zdjęć
|
|
Pięknie ... Bardzo mi się podoba
![]() |
|
|
kamila jako kobieta jest pierwsza klasa..piękna twarz oraz boskie ciało oraz extra dziurka do ruchania\
|
|
|
No ciekawe foteczki choć feminizacja raczej nie dla mnie
|
|
|
Miałem okazję byc jako gosc w 2003r na feminizacjon party w prywatnym salonie "FRYZJER SALON" w Szczawnicy prowadzony przez Lady Dominę- gdzie trzy zawodowe fryzjerki dały pokaz przemiany psów w super ostre suki włącznie z przebraniem-party trwało zaledwie 6 godzin było na co popatrzec.
|
|
|
Super rola, być feminizowany, do tego jeszcze elementy bdsm i kilka domin no i mamy wieczór pełen rozkoszy..
|
|
|
Witam serdecznie-Mogę powiedziec ze skromny zestaw garderoby z obuwiem peruką wraz z zestawem do pełnego makijazu-by z niewolnika zrobic sukię to koszt w granicach 1000 zł bo przerabiałem temat ostatnio z psem Mojej Serdecznej Kolezanki w dniu jego 20 urodzin dostał to jako prezent urodzinowy.Zyczę Miłej Nocy Dobranoc.
|
|
|
myślę, że feminizacja jest bardzo fajna, szczególnie jeśli łączy się ją z torturami wszelkiego rodzaju i np. wyjściem na miasto. Jeśli macie okacje się w to zabawić feminizujcie się na całego
![]() ![]() ![]() |
|
|
Witam -Stachu39 super pełna feminizacja niewolnika w seksi oddaną niewolnicę i wspólne wyjscie to uwienczenie dzieła Lady Dominy-są wsród Domin takie Mistrzynie co Miałem okazję podziwiac osobiscie w rezdencji u zaprzyjaznionej Lady Dominy w Kudowie Zdroju na Party-Feminizacji suk i psńw z wyjsciem włącznie. Palce lizac -Mistrzostwo. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 3 lata 11 miesiąc temu przez Szpicruta.
|
|
Całkiem nieźle!
Ja się przemogłem i zacząłem kompletować sobie ubranie. Zacząłem w sumie od zakolanówek, rajstop i butów. Buty wybrałem Lity bo najbardziej mi się podobają i mają sporą szpilkę (są dodatkowo sznurowane). Tak więc zacząłem uczyć się chodzić na szpilkach, i ogólnie zaczerpnąć trochę dotyku i uczucia ubrań płci pięknej - Taka ciekawość jak to jest ![]() Póki co, czeka mnie jeszcze sporo pracy, w sumie 2 dni temu robiąc codzienną depilację miejsc, stwierdziłem że polecę dalej i wydepilowałem sobie nogi. Ciekawe uczucie ![]() Ok, załączę kilka foto poglądu. /Czeka mnie sporo pracy ponieważ chcę wrócić do poprzedniej wagi (trochę po zimie mi się utyło i nogi nie są już tak chude, a brzuch nie jest płaski :/) Przepraszam że zdjęcia są nie za bardzo doświetlone, ale flesz mało dawał. |
Ostatnio zmieniany: 3 lata 10 miesiąc temu przez Thunder.
|
|
Mi bardzo podobają dlugie sukięki, koszulę nocne, spodniczki - to daje mi uczucie jako kobiety. Jeszcze chiuchi w różowym kolorze - bluzy, spodnie. Latem noszę krótki kobiecie szorty.
|
|
|